Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Profiteroles
- 250 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 40 g de azúcar
- 250 g de leche
- 100 g de mantequilla sin sal
- 160 g de harina
- 4 huevos
Base
- 2 huevos
- 80 g de azúcar
- 80 g de harina
- 1 cucharadita de polvo para hornear
- 100 g de leche
Relleno
- 1000 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 1 sobre polvo para preparar flan
- 250 g de chocolate con leche, en trozos
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 5265 kJ / 1254 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 41 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bizcocho genovés
1ωρ. 50 λεπτ.
Cheesecake de naranja al Varoma
7h
Flan sin hornear
3ωρ.
Pastel de chocolate y chile
1h 15min
Mermelada de frutos rojos con chipotle
2 Std.
Quiche lorraine
45min
Salsa de vainilla
15min
Pizza Margarita
2h 10 min
Mil hojas de higos
45min
Herraduras de mazapán
1h
Pastel imposible al Varoma
6 godz.
Pica pau portugués
20min