Bloque helado de chocolate y café con higos
TM31 TM5 TM6

Bloque helado de chocolate y café con higos

4.0 (2 hodnocení)

Suroviny

  • 170 g de agua
  • 2 cucharadas de café soluble
  • 170 g de higos secos (y 5 higos más en mitades para decorar)
  • 600 g de crema para batir (30-40% grasa)
  • 40 g de licor de café
    nebo 40 g de crema de whisky (p.ej. Baileys®)
  • 10 - 15 g de azúcar glass (volitelně)
  • 300 g de chocolate amargo, en trozos
  • 50 g de mantequilla
  • 4 - 5 virutas de chocolate

Nutriční hodnoty
na 1 porción
Kalorie
1970 kJ / 471 kcal
Protein
4 g
Sacharidy
30 g
Tuk
37 g
Vláknina
6 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty