Bloque helado de chocolate y café con higos

Bloque helado de chocolate y café con higos

4.0 2 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 28hod. 15min.
10 porción

Suroviny

  • 170 g de agua
  • 2 cucharadas de café soluble
  • 170 g de higos secos (y 5 higos más en mitades para decorar)
  • 600 g de crema para batir (30-40% grasa)
  • 40 g de licor de café
    40 g de crema de whisky, (p.ej. Baileys®)
  • 10 - 15 g de azúcar glass (volitelně)
  • 300 g de chocolate amargo en trozos
  • 50 g de mantequilla
  • 4 - 5 virutas de chocolate

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porción

Protein 4 g
Kalorie 1970 kJ / 471 kcal
Tuk 37 g
Vláknina 6 g
Sacharidy 30 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...