Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
20
g d'huile végétale
nebo 20 g d'huile d'olive -
200 - 300
g d'oignons jaunes, coupés en quartiers (voir "Conseil(s)")
nebo 200 - 300 g d'oignons rouges, coupés en quartiers (voir "Conseil(s)")
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1030 kJ / 246 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Sodík
- 22 mg
Alternativní recepty
Rissoler 200 g de courgettes
20min
Rissoler des oignons
20min
Faire sauter 200 g de poivrons
20min
Dorer légèrement ail et oignons
20min
Dorer 250 g d'échalotes
25 min
Caraméliser 400-500 g d'oignons
50 min
Dorer 200 g d'oignons
25 min
Rissoler 300 g d'oignons
20min
Caraméliser 200 g d'oignons
40 min
Dorer du poivron rouge et des oignons avec des lanières de bœuf
25 min
Faire sauter 400 g de poivrons
25 min
Faire sauter des poivrons rouges avec des oignons
25 min