
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 gousses d'ail coupées en deux
-
20
g d'huile végétale
nebo 20 g d'huile d'olive -
200
g d'oignons jaunes coupés en quartiers (voir "Conseil(s)")
nebo 200 g d'oignons rouges coupés en quartiers (voir "Conseil(s)")
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 246 kcal / 1031 kJ
- Protein
- 3 g
- Tuk
- 20 g
- Sacharidy
- 13 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Sodík
- 20 mg
Alternativní recepty
Rissoler un mélange de légumes pour une soupe ou un ragoût
25min
Rissoler 300 g de champignons frais
25min
Dorer 350 g d'échalotes
25min
Dorer des échalotes
25min
Rissoler des échalotes
20min
Rissoler un mélange d'ail et d'oignons
20min
Caraméliser des oignons
50min
Caraméliser 200 g d'oignons
40min
Dorer 200 g d'oignons
25min
Dorer légèrement 200-300 g d'oignons
20min
Rissoler 300 g d'oignons
20min
Rissoler des oignons
20min