Arancini aux restes de poulet et de risotto

Arancini aux restes de poulet et de risotto

4.5 17 hodnocení
Příprava 40min.
Celkový 1hod. 20min.
4 portions

Suroviny

  • 100 g de parmesan coupé en morceaux
  • 60 g d'échalotes
  • 1 gousse d'ail
  • 40 g de beurre
  • 150 - 250 g de reste de poulet effiloché
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 600 g de reste de risotto
  • 75 g de farine de blé
  • 2 œufs battus
  • 250 g de chapelure
  • 1000 g d'huile de friture

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1185.8 mg
Protein 42.3 g
Kalorie 4732.5 kJ / 1134.5 kcal
Tuk 67.8 g
Vláknina 5.3 g
Nasycený tuk 26.3 g
Sacharidy 85.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...