Caraméliser des oignons

Caraméliser des oignons

4.6 191 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 50min.
1 portion

Suroviny

  • 20 g d'huile végétale
    20 g d'huile d'olive
  • 400 - 500 g d'oignons jaunes coupés en quartiers ou en rondelles (1 cm)
    400 - 500 g d'oignons rouges, coupés en quartiers ou en rondelles (1 cm)
  • 30 g d'eau
  • 2 pincées de sel

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 428 mg
Protein 5 g
Kalorie 1264 kJ / 302 kcal
Tuk 21 g
Vláknina 8.1 g
Nasycený tuk 3 g
Sacharidy 22 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...