Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
20
g d'huile végétale
nebo 20 g d'huile d'olive -
400 - 500
g d'oignons jaunes, coupés en quartiers ou en rondelles (1 cm)
nebo 400 - 500 g d'oignons rouges, coupés en quartiers ou en rondelles (1 cm) - 30 g d'eau
- 2 pincées de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1264 kJ / 302 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 8.1 g
- Sodík
- 428 mg
Alternativní recepty
Rissoler 400 g d'aubergines
35 Min
Dorer légèrement ail et oignons
20 Min
Caraméliser 200 g d'oignons
40 Min
Dorer 200 g d'oignons
25 min
Dorer légèrement 200-300 g d'oignons
20 Min
Rissoler 300 g d'oignons
20 Min
Rissoler 300 g de champignons frais
25 min
Rissoler un mélange de légumes pour une soupe ou un ragoût
25 min
Rissoler des oignons
20 Min
Faire sauter 200 g de poivrons
20 Min
Faire sauter des oignons avec du piment
20 Min
Faire sauter des poivrons rouges avec des oignons
25 min