Kompatibilní verze
Tajine de poulet aux olives et pommes de terre
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, en quartiers
- 3 c. à café de ras el-hanout
- 3 c. à café de curcuma en poudre
- 1 c. à café de quatre-épices
- du sel
- du poivre moulu
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 cuisses de poulet
- 2 filets de poulet, en morceaux
- 80 g d'olives vertes dénoyautées
- 650 g d'eau
- le jus d'un citron jaune, et un peu pour servir
- 650 g de pommes de terre nouvelles
- 5 brins de coriandre fraîche, effeuillés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1507 kJ / 357 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 10 g
Alternativní recepty
Chorba (soupe de légumes aux pâtes et aux pois chiches)
1 Std.
Batbouts farcis à la viande hachée et tomate
2h 10 min
Bolognaise express
20 min
Chorba tunisienne
45 Min
Pains de semoule Matlouh
2h 10 min
Sfenj (beignets à la pâte levée)
2 godz. 30 min
Berkoukes (soupe de légumes aux pâtes plomb)
50min
Pains batbout marocains
1 Std.
Crêpes aux mille trous
1 Std. 10 Min
M'semen (crêpes feuilletées)
2 Std.
Rfissa au poulet
1 Std. 20 Min
Riz djerbien aux blancs de poulet
1 Std.