Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 250 g de haricots blancs demi-secs
Le jour même
- 3 gousses d'ail
- ½ bouquet de persil frais, équeuté
- ½ bouquet de coriandre fraîche, équeuté
- 250 g de tomates, coupées en quartiers
- 1 c. à café de gingembre en poudre
- ½ c. à café de curcuma en poudre
- ½ c. à café de cumin en poudre
- 1 c. à café de paprika
- 1 c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre moulu
- 2 c. à café de concentré de tomate
- 50 g d'huile d'olive
- 1000 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1485 kJ / 355 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 14 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 13 g
- Sodík
- 580 mg
Alternativní recepty
Chorba tunisienne
45 min
Zaalouk marocain (dip aux épices)
40 min
Harira
7h
Pains de semoule Matlouh
2 Std. 10 Min
Purée de pois cassés (bisarra)
45 min
Sardines à la marocaine
25 min
Lentilles à la marocaine
50 min
Soupe de lentilles marocaine aux épices
35 min
Soupe harira
40 min
Harcha parfumé (pain à la semoule)
30 min
Seffa de cheveux d'ange aux fruits secs
1 Std. 25 Min
Msemen
40 min