
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
10
g d'huile végétale
nebo 10 g d'huile d'olive - 10 g de beurre doux ou demi-sel
- 250 g d'échalotes coupées en deux dans la longueur
- Nutriční hodnoty
- na 250 g
- Kalorie
- 254 kcal / 1061 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 22 g
- Sacharidy
- 7 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Sodík
- 27 mg
Alternativní recepty
Dorer des oignons avec des lanières de porc
15 dk
Rissoler 300 g de champignons frais
25 dk
Rissoler lardons et champignons
20 dk
Dorer 350 g d'échalotes
25 dk
Dorer des échalotes
25 dk
Rissoler 350 g d'échalotes
25 dk
Dorer légèrement ail et oignons
20 dk
Rissoler un mélange d'ail et d'oignons
20 dk
Dorer 200 g d'oignons
25 dk
Dorer légèrement 200-300 g d'oignons
20 dk
Rissoler 300 g d'oignons
20 dk
Rissoler des oignons
20 dk