Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g d'huile de tournesol
- 1 œuf
- 1 c. à café rase de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 2 c. à soupe de jus de citron
- 1 gousse d'ail
- 4 pavés de cabillaud, avec la peau
- 30 g d'huile d'olive, et 1 filet pour le plat
- 4 gousses d'ail, émincées
- 1 pincée de poivre de Cayenne moulu
- 200 g d'eau
- 300 g de pousses d'épinards frais
- 4 filets de caramel liquide
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2878 kJ / 688 kcal
- Protein
- 29.1 g
- Sacharidy
- 6.3 g
- Tuk
- 60.8 g
- Nasycený tuk
- 7.6 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 573.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Purée mousseline
40min
Lapin à la bière aux légumes nouveaux
1h 45min
Maigre à la vapeur, légumes et riz pilaf
45 Min
Gâteau roulé au café
2 Std. 30 Min
Punch de l'Avent
15 Min
Nouilles à ramen
1h
Opérette de fruits de mer
1h 40min
Ananas rôtis, glace à la vanille et chantilly
12h 15min
Longe de porc, purée de pommes de terre et salade
1h
Avocat avec œuf et tartare de saumon
45 Min
Chantilly
5 Min
Galette des rois à la frangipane à la vanille
1 Std. 20 Min