Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g d'huile de tournesol
- 1 œuf
- 1 c. à café rase de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 2 c. à soupe de jus de citron
- 1 gousse d'ail
- 4 pavés de cabillaud, avec la peau
- 30 g d'huile d'olive, et 1 filet pour le plat
- 4 gousses d'ail, émincées
- 1 pincée de poivre de Cayenne moulu
- 200 g d'eau
- 300 g de pousses d'épinards frais
- 4 filets de caramel liquide
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2878 kJ / 688 kcal
- Protein
- 29.1 g
- Sacharidy
- 6.3 g
- Tuk
- 60.8 g
- Nasycený tuk
- 7.6 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 573.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ragoût de veau à l'asturienne
2u. 45min
Tartine de brioche aux pêches pochées au thym, sauce caramel
40min
Purée de pomme de terre et merguez
55min
Côtes de porc au thé, légumes et riz vapeur
1h 50min
Starmix - B
1u.
Sauce ail-ciboulette
5 Min
Bouillon volaille riche en collagène
12h 10min
Carpaccio d’ananas, noix de saint-jacques poêlées, sauce curry-coco et tuile parmesan-curry
30min
Rôti de porc, chutney, légumes, purée de patates douces et sauce au vin
2u.
Coupe glacée à la Chartreuse
13 Std.
Gambas sautées au beurre persillé
15min
Sorbet à la framboise
15min