Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g d'huile de tournesol
- 1 œuf
- 1 c. à café rase de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 2 c. à soupe de jus de citron
- 1 gousse d'ail
- 4 pavés de cabillaud, avec la peau
- 30 g d'huile d'olive, et 1 filet pour le plat
- 4 gousses d'ail, émincées
- 1 pincée de poivre de Cayenne moulu
- 200 g d'eau
- 300 g de pousses d'épinards frais
- 4 filets de caramel liquide
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2878 kJ / 688 kcal
- Protein
- 29.1 g
- Sacharidy
- 6.3 g
- Tuk
- 60.8 g
- Nasycený tuk
- 7.6 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 573.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cocotte de dorade, palourdes et crevettes au four
45min
Nuage au chocolat
45min
Travers de porc sauce au café
40min
Gelato au gorgonzola, poires sautées et noix grillées
16 godz. 15 min
Entrecôte et risotto aux champignons
40min
Nage de saint-jacques et gambas
1 Std.
Sauce au poivre
25 Min
Risotto crémeux aux champignons et aux crevettes
1 Std.
Soupe au chou (caldo verde)
40min
Gâteau moelleux au citron
1 Std.
Brioche extra moelleuse
3h 45min
Chantilly
5 Min