
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
10
g d'huile végétale
nebo 10 g d'huile d'olive - 10 g de beurre doux ou demi-sel
- 250 g d'échalotes coupées en deux dans la longueur
- Nutriční hodnoty
- na 250 g
- Kalorie
- 254 kcal / 1061 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 22 g
- Sacharidy
- 7 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Sodík
- 27 mg
Alternativní recepty
Rissoler 300 g de champignons frais
25min
Rissoler 200 g d'aubergine
30min
Rissoler lardons et champignons
20min
Dorer 350 g d'échalotes
25min
Rissoler 350 g d'échalotes
25min
Rissoler des échalotes
20min
Dorer légèrement ail et oignons
20min
Caraméliser 200 g d'oignons
40min
Dorer 200 g d'oignons
25min
Dorer légèrement 200-300 g d'oignons
20min
Rissoler 300 g d'oignons
20min
Rissoler des oignons
20min