Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Manzo all'olio
- 800 g di carne di manzo tipo cappello di prete, in un unico pezzo
- 3 spicchi di aglio
- 40 g di pane secco a pezzi
- 40 g di Grana Padano a pezzi
- 50 g di carota, pelata e a pezzi
- 30 g di sedano a pezzi
- 30 g di scalogno a pezzi
- 200 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco secco
- 5 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 3 foglie di salvia fresche, lavate
- 1 cucchiaino colmo di dado per brodo di carne
- 400 g di acqua
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
Polenta bianca
- 1600 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale grosso
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di farina di mais bianca bramata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3460.4 kJ / 826.5 kcal
- Protein
- 39.4 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 47.2 g
- Nasycený tuk
- 9.1 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 912.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi di polenta
25 min
Polenta
1j
Vitello tonnato
25 Std. 30 Min
Roastbeef
55 Min
Spongade della Val Camonica
5h
Salsa tonnata
20 min
Brutti ma buoni di Gavirate
1h 55min
Vitello tonnato sottovuoto
5h
Brasato di manzo di Razza Piemontese al vino a Cottura Lenta con purè di patate
9h
Crema per pandoro
10 min
Brasato di manzo al vino rosso
12 Std. 30 Min
Torta sbrisolona
55 Min