
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Manzo all'olio
- 800 g di carne di manzo tipo cappello di prete, in un unico pezzo
- 3 spicchi di aglio
- 40 g di pane secco a pezzi
- 40 g di Grana Padano a pezzi
- 50 g di carota pelata e a pezzi
- 30 g di sedano a pezzi
- 30 g di scalogno a pezzi
- 200 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco secco
- 5 filetti di acciuga sott'olio sgocciolati
- 3 foglie di salvia fresche lavate
- 1 cucchiaino colmo di dado per brodo di carne
- 400 g di acqua
- 30 g di succo di limone spremuto fresco e filtrato
Polenta bianca
- 1600 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale grosso
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di farina di mais bianca bramata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 826.5 kcal / 3460.4 kJ
- Protein
- 39.4 g
- Tuk
- 47.2 g
- Sacharidy
- 5 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Nasycený tuk
- 9.1 g
- Sodík
- 912.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vitello tonnato
25hod. 30min
Roastbeef
55min
Brasato con salsa alle mele e brut
2hod. 30min
Giardiniera in agrodolce sottovuoto
3hod.
Brasato di manzo al vino rosso
12hod. 30min
Cappello del prete Sottovuoto con salsa verde
5hod. 30min
Roastbeef in salsa verde
40min
Crespelle alla valdostana
2hod.
Brasato ai funghi
6hod.
Brasato di manzo di Razza Piemontese al vino a Cottura Lenta con purè di patate
9hod.
Roastbeef in salsa verde con patate
40min
Torta sbrisolona
55min