Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Manzo all'olio
- 800 g di carne di manzo tipo cappello di prete, in un unico pezzo
- 3 spicchi di aglio
- 40 g di pane secco a pezzi
- 40 g di Grana Padano a pezzi
- 50 g di carota, pelata e a pezzi
- 30 g di sedano a pezzi
- 30 g di scalogno a pezzi
- 200 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco secco
- 5 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 3 foglie di salvia fresche, lavate
- 1 cucchiaino colmo di dado per brodo di carne
- 400 g di acqua
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
Polenta bianca
- 1600 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale grosso
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di farina di mais bianca bramata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3460.4 kJ / 826.5 kcal
- Protein
- 39.4 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 47.2 g
- Nasycený tuk
- 9.1 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 912.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vitello tonnato sottovuoto
5h
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3h 30min
Lonza di maiale con le mele a Cottura Lenta
3h
Vitello tonnato
25 Std. 30 Min
Roastbeef
55min
Brasato di manzo di Razza Piemontese al vino a Cottura Lenta con purè di patate
9h
Cappello del prete Sottovuoto con salsa verde
5 godz. 30 min
Tacchino tonnato sottovuoto
2sa 40 dk
Roastbeef in salsa verde con patate
40min
Brasato ai funghi
6u.
Brasato di manzo al vino rosso
12sa 30 dk
Roastbeef Sottovuoto
5 godz. 30 min