Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di mandorle pelate
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate, interi e lavati
- 200 g di pomodori secchi sott'olio sgocciolati
- 150 g di tonno in scatola, sgocciolato
- 1 cucchiaino raso di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 5 - 10 g di aceto di vino bianco
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 7368 kJ / 1761 kcal
- Protein
- 77.3 g
- Sacharidy
- 113.8 g
- Tuk
- 113.9 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 31.4 g
- Sodík
- 0 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pappa di pomodoro e uova (tumatica e euv)
40min
Paté di olive
10min
Finanzieri alle olive taggiasche (per 2 persone)
40min
Pesto al formaggio con anacardi, pomodori secchi e finocchietto selvatico
10min
Pesto di pomodori secchi e aglio
10min
Pesto alla siciliana
15min
Maltagliati pomodori e mandorle
45min
Crema spalmabile ai pomodori secchi
10min
Paté di funghi
1h 30min
Pesto rosso
15min
Pesto di pomodori secchi
10min
Pesto di noci
15min