Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di mandorle pelate
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate, interi e lavati
- 200 g di pomodori secchi sott'olio sgocciolati
- 150 g di tonno in scatola, sgocciolato
- 1 cucchiaino raso di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 5 - 10 g di aceto di vino bianco
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 7368 kJ / 1761 kcal
- Protein
- 77.3 g
- Sacharidy
- 113.8 g
- Tuk
- 113.9 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 31.4 g
- Sodík
- 0 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crostini con crema di nocciole e funghi
40 Min
Bruschette con patè di pomodori secchi all'arancio
4 Std. 10 Min
Paté di olive
10min
Tapenade al tonno
10min
Pesto alla siciliana
15min
Mousse di ricotta all'arancia
15min
Crema spalmabile di funghi
35 Min
Crema spalmabile ai pomodori secchi
10min
Ragù di nocciole vegetariano
35 Min
Agliata verde
15min
Pesto di pomodori secchi
10min
Pesto rosso
15min