Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di mandorle pelate
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate, interi e lavati
- 200 g di pomodori secchi sott'olio sgocciolati
- 150 g di tonno in scatola, sgocciolato
- 1 cucchiaino raso di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 5 - 10 g di aceto di vino bianco
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 7368 kJ / 1761 kcal
- Protein
- 77.3 g
- Sacharidy
- 113.8 g
- Tuk
- 113.9 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 31.4 g
- Sodík
- 0 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pesto di pomodori secchi
10 Min
Bruschette con patè di pomodori secchi all'arancio
4 Std. 10 Min
Pesto di pomodori secchi e aglio
10 Min
Canapè ai carciofi e senape (per 2 persone)
20 Min
Pesto di erbe aromatiche e burrata
15 Min
Tramezzino con patè di carciofini, crema di ricotta e bresaola
20 Min
Paté di olive
10 Min
Condimento ai carciofi veloce
10 Min
Salsa piccante allo zenzero
30 Min
Pesto rosso
15 Min
Crema spalmabile ai pomodori secchi
10 Min
Pesto di mandorle
10 Min