Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 700 g di patate, pelate e a cubetti (3x3 cm)
- 100 g di cipolla a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 250 g di formaggio Montasio a tocchetti (1-2 cm)
- ½ cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 873.2 kJ / 208.7 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Sacharidy
- 15.7 g
- Tuk
- 13.4 g
- Nasycený tuk
- 5.2 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 1.4 mg
Alternativní recepty
Parmigiana di cavolfiori
1h
Torta salata finocchi, pancetta e formaggella
1h 30 min
Frico con speck
50min
Torta salata tricolore
1h 20 min
Cannelloni porri, ricotta e Taleggio
1h 30 min
Crostata integrale salata con salsa di cipolle
1 Std. 10 Min
Torta salata pere, noci e Gorgonzola
1h
Strüdel uva e salsiccia
2 godz.
Quiche di spinaci e speck
2 godz.
Quiche di patate e cipolle
55 min
Crespelle alla valdostana
2 godz.
Sfogliata ai peperoni e stracciatella
1h