Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 700 g di patate, pelate e a cubetti (3x3 cm)
- 100 g di cipolla a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 250 g di formaggio Montasio a tocchetti (1-2 cm)
- ½ cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 873.2 kJ / 208.7 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Sacharidy
- 15.7 g
- Tuk
- 13.4 g
- Nasycený tuk
- 5.2 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 1.4 mg
Alternativní recepty
Tarte tatin ai pomodori
50 min
Zuppa di baita
45 min
Torta salata ai 4 formaggi
1 Std.
Torta di patate e mais
1 Std. 50 Min
Crostata con fiori di zucca
1h 30min
Frico con speck
50 min
Crostata integrale salata con salsa di cipolle
1h 10 min
Tart tatin con pomodori e formaggio fresco
2h
Terrine di polenta gratinata con salsa ai funghi
1 Std. 15 Min
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2 Std. 10 Min
Strüdel uva e salsiccia
2h
Cestini al prosciutto, Emmental e pomodori secchi
40 min