Zařízení & příslušenství
茭白炒雪菜
Příprava 10min.
Celkový 20min.
2 人份
Suroviny
-
雪菜 切小段(约1厘米)30 克
-
姜10 克
-
油10 克
-
毛豆50 克
-
茭白 切丁100 克
-
糖¼ 茶匙
-
盐¼ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
4.533 g
Kalorie
397 kJ /
94 kcal
Tuk
5.917 g
Vláknina
2.824 g
Sacharidy
7.189 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台湾四季家常菜
71 recepty/-ů
Čína
Čína