Oranges in caramel syrup with ginger wafers
TM6

Oranges in caramel syrup with ginger wafers

4.3 (3 hodnocení)

Suroviny

Oranges in caramel syrup

  • 250 g white sugar
  • 1070 g water
  • 20 g glucose syrup
  • 250 g hot water (see Tips)
  • 6 oranges,1 orange zested and zest reserved, then all oranges peeled (no white pith), pips removed and flesh cut into slices (1 cm thickness)
  • 50 g white vinegar

Ginger wafers

  • 30 g stem ginger in syrup (see Tips)
  • 30 g salted butter, cut into pieces
  • 55 g caster sugar
  • 45 g plain flour
  • 1 egg white
  • 300 g pouring (whipping) cream

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
2183.1 kJ / 519.8 kcal
Protein
4.1 g
Sacharidy
77.4 g
Tuk
22.3 g
Nasycený tuk
14.4 g
Vláknina
4.1 g
Sodík
67 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty