Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Oranges in caramel syrup
- 250 g white sugar
- 1070 g water
- 20 g glucose syrup
- 250 g hot water (see Tips)
- 6 oranges,1 orange zested and zest reserved, then all oranges peeled (no white pith), pips removed and flesh cut into slices (1 cm thickness)
- 50 g white vinegar
Ginger wafers
- 30 g stem ginger in syrup (see Tips)
- 30 g salted butter, cut into pieces
- 55 g caster sugar
- 45 g plain flour
- 1 egg white
- 300 g pouring (whipping) cream
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2183.1 kJ / 519.8 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Sacharidy
- 77.4 g
- Tuk
- 22.3 g
- Nasycený tuk
- 14.4 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Sodík
- 67 mg
Alternativní recepty
Stilton and Walnut Biscuits with Roasted Garlic Jam
4 Std.
Chana magaj
2 Std. 30 Min
Tarte tatin
2 Std.
Shortcrust pastry
5 Min
Honeycomb butter
10 Min
Spicy Cheese Straws
45 Min
Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
1 Std.
Chocolate love cake with Turkish delight jelly
4h 55min
Poached salmon and beetroot blinis
45 Min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25min
Boston baked beans
30h 45 min
Spiced pear jam and chorizo
1 Std. 35 Min