
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Oranges in caramel syrup
- 250 g white sugar
- 1070 g water
- 20 g glucose syrup
- 250 g hot water (see Tips)
- 6 oranges 1 orange zested and zest reserved, then all oranges peeled (no white pith), pips removed and flesh cut into slices (1 cm thickness)
- 50 g white vinegar
Ginger wafers
- 30 g stem ginger in syrup (see Tips)
- 30 g salted butter cut into pieces
- 55 g caster sugar
- 45 g plain flour
- 1 egg white
- 300 g pouring (whipping) cream
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 519.8 kcal / 2183.1 kJ
- Protein
- 4.1 g
- Tuk
- 22.3 g
- Sacharidy
- 77.4 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Nasycený tuk
- 14.4 g
- Sodík
- 67 mg
Alternativní recepty
Chocolate and chilli tart
25hod.
Rhubarb and Orange Blossom Jam
45min
Rosti canapé cups with Thermomix cutter
40min
Pickled fruit
744hod. 45min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits (Metric)
3hod. 40min
Steamed ginger pudding
3hod. 5min
Tomato Kasoundi
2hod.
Runny custard (TM6 - 6-8 portions)
15min
Green fig and lime marmalade
1hod. 10min
Crème anglaise
15min
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10min
Vanilla Custard
15min