Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Oranges in caramel syrup
- 250 g white sugar
- 1070 g water
- 20 g glucose syrup
- 250 g hot water (see Tips)
- 6 oranges,1 orange zested and zest reserved, then all oranges peeled (no white pith), pips removed and flesh cut into slices (1 cm thickness)
- 50 g white vinegar
Ginger wafers
- 30 g stem ginger in syrup (see Tips)
- 30 g salted butter, cut into pieces
- 55 g caster sugar
- 45 g plain flour
- 1 egg white
- 300 g pouring (whipping) cream
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2183.1 kJ / 519.8 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Sacharidy
- 77.4 g
- Tuk
- 22.3 g
- Nasycený tuk
- 14.4 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Sodík
- 67 mg
Alternativní recepty
Plum and cherry paste
5h 15min
Fruity pear mince tarts
2h 30 min
Summer fruits in mulled cider syrup
45 min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2h
Chocolate Sauce
10min
Apple and sage stuffing
10min
Caramelised onion jam gravy
2u. 5min
Fruity pear mince tarts
2h 30 min
Milk jellies with poached stone fruit
5h
Stewed fruit compote
55 min
Gluten free Christmas fruit cake
7sa 35 dk
Lemon and thyme oil
25 min