Oranges in caramel syrup with ginger wafers

Oranges in caramel syrup with ginger wafers

4.3 3 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 4hod. 30min.
6 portions

Suroviny

Oranges in caramel syrup
  • white sugar
    250 g
  • water
    1070 g
  • glucose syrup
    20 g
  • hot water (see Tips)
    250 g
  • oranges 1 orange zested and zest reserved, then all oranges peeled (no white pith), pips removed and flesh cut into slices (1 cm thickness)
    6
  • white vinegar
    50 g
Ginger wafers
  • stem ginger in syrup (see Tips)
    30 g
  • salted butter cut into pieces
    30 g
  • caster sugar
    55 g
  • plain flour
    45 g
  • egg white
    1
  • pouring (whipping) cream (see Tips)
    300 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 67 mg
Protein 4.1 g
Kalorie 2183.1 kJ / 519.8 kcal
Tuk 22.3 g
Vláknina 4.1 g
Nasycený tuk 14.4 g
Sacharidy 77.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...