
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g milk
- 4 egg yolks
- 50 g white sugar
- 2 tsp vanilla bean paste
- Nutriční hodnoty
- na 400 g
- Kalorie
- 626.9 kcal / 2633 kJ
- Protein
- 21.4 g
- Tuk
- 30.5 g
- Sacharidy
- 71.2 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Nasycený tuk
- 12.7 g
- Sodík
- 147 mg
Alternativní recepty
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits (Metric)
3hod. 40min
Vanilla sauce (crème anglaise)
10min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min
Caramel sauce
1hod. 30min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25hod. 15min
Almond pastry
25min
Brandy butter
10min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10min
Salted caramel sauce
40min
Crème pâtissière
15min