Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits (Metric)
TM6 TM5

Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits (Metric)

5.0 (4 hodnocení)

Suroviny

  • 1 vanilla bean pod
  • 170 g sugar, plus extra to sprinkle
  • 910 g whipping cream
  • 8 egg yolks, from large eggs
  • tropical fruit (e.g. mangos, kiwi, papaya), sliced, to serve

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1556 kJ / 372 kcal
Protein
4 g
Sacharidy
21 g
Tuk
31 g
Nasycený tuk
19 g
Vláknina
1 g
Sodík
38 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty