
Kompatibilní verze
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits (Metric)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 vanilla bean pod
- 170 g sugar plus extra to sprinkle
- 910 g whipping cream
- 8 egg yolks from large eggs
- tropical fruit (e.g. mangos, kiwi, papaya), sliced, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 372 kcal / 1556 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 31 g
- Sacharidy
- 21 g
- Vláknina
- 1 g
- Nasycený tuk
- 19 g
- Sodík
- 38 mg
Alternativní recepty
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts
3 Std. 10 Min
Bourbon Pecan Pie with Cinnamon Roll Crust
4 Std. 35 Min
Cheese Blintz Soufflé
1 Std. 10 Min
Lemon Mousse with Basil Slush
25 Std.
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts (Metric)
3 Std. 10 Min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3 Std. 40 Min
Lemon Curd
20 Min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15 Min
Pear Frangipane
1 Std. 30 Min
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6 Std. 15 Min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15 Min
Crème anglaise
15 Min