油豆腐粉丝汤

油豆腐粉丝汤

4.0 10 rating
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 人份

Suroviny

  • 1400 克
  • 油豆腐 切小块
    100 克
  • 高汤块(每块溶于0.5升水)
    2 块
  • 切丝
    10 克
  • 料酒
    1 汤匙
  • 粉丝 放冷水中泡软沥干(泡水后约400克)
    200 克
  • 切细末
    3 支
  • 胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 麻油
    1 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 4.8 g
Kalorie 1106 kJ / 264 kcal
Tuk 5.9 g
Vláknina 2.7 g
Sacharidy 48 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...