Zařízení & příslušenství
油豆腐粉丝汤
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
-
水1400 克
-
油豆腐 切小块100 克
-
高汤块(每块溶于0.5升水)2 块
-
姜 切丝10 克
-
料酒1 汤匙
-
粉丝 放冷水中泡软沥干(泡水后约400克)200 克
-
葱 切细末3 支
-
胡椒粉½ 茶匙
-
麻油1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
4.8 g
Kalorie
1106 kJ /
264 kcal
Tuk
5.9 g
Vláknina
2.7 g
Sacharidy
48 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
饗食弄堂
66 recepty/-ů
Čína
Čína