Crème dessert au caramel

Crème dessert au caramel

4.3 946 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
10 portions

Suroviny

  • 250 g de sucre en poudre
  • 70 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 30 g d'eau
  • 1 c. à café de jus de citron (voir "Conseil(s)")
  • 30 g de beurre froid, coupé en morceaux (6 x 4 x 1 cm)
  • 1200 g de lait
  • 2 œufs
  • 80 g de fécule de maïs

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 5 g
Kalorie 1116 kJ / 267 kcal
Tuk 11 g
Vláknina 0.1 g
Sacharidy 38 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...