Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de lait
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 500 g de farine T45, et un peu pour le plan de travail
- 60 g de sucre en poudre
- 10 g de sel
- 3 œufs, dont 1 battu
- 70 g de beurre demi-sel, en morceaux
- 2 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- farine T45, pour fariner
- 2 c. à soupe de sucre en grains
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 5497 kJ / 1307 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 231 g
- Tuk
- 41 g
Alternativní recepty
Brioche butchy à partager
3 Std. 50 Min
Pâte à pizza italienne
2h 5min
Brioche italienne
3 godz. 15 min
Pain blanc en cocotte
3 godz. 15 min
Brioche tressée
4 godz.
Petits pains au lait et sucre perlé
3h 25min
Brioches italiennes
3 godz. 15 min
Brioche Nanterre
4h 15min
Brioche extra crémeuse
2h 15min
Pains à burgers américains
3 godz. 15 min
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3 Std.
Baguette tradition
15 Std. 25 Min