Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de lait
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 500 g de farine T45, et un peu pour le plan de travail
- 60 g de sucre en poudre
- 10 g de sel
- 3 œufs, dont 1 battu
- 70 g de beurre demi-sel, en morceaux
- 2 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- farine T45, pour fariner
- 2 c. à soupe de sucre en grains
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 5497 kJ / 1307 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 231 g
- Tuk
- 41 g
Alternativní recepty
Baguette tradition
15 Std. 25 Min
Briochettes parisiennes
4h 5min
Petits beignets chocolat et noisettes
3h 10min
Petits pains au lait et sucre perlé
3h 25 min
Longuets aux olives, chorizo et emmental
2h 45min
Briochettes aux pépites de chocolat
4 godz.
Pâte à pizza italienne
2 godz. 5 min
Brioche feuilletée tressée
17 Std. 45 Min
Brioche butchy à partager
3 Std. 50 Min
Pains à burgers américains
3 godz. 15 min
Brioche Nanterre
4 godz. 15 min
Chouquettes du goûter
35min