Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de farine T45, et un peu pour fariner
- 30 g de sucre en poudre
- 5 g de sel
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 3 œufs
- 125 g de beurre ramolli, et un peu pour le moule
- farine T45, pour le plan de travail
- 1 jaune d'œuf
- 2 c. à soupe de lait
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 8979 kJ / 2151 kcal
- Protein
- 47 g
- Sacharidy
- 225 g
- Tuk
- 130 g
Alternativní recepty
Brioche feuilletée
5h
Brioche butchy à partager
3 Std. 50 Min
Pâte à pizza italienne
2sa 5 dk
Brioche extra moelleuse
3 Std. 45 Min
Gâche vendéenne
12h 55 min
Pain de mie moelleux
4h 15min
Petits pains au lait et sucre perlé
3 Std. 25 Min
Brioche extra crémeuse
2 Std. 15 Min
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3h
Baguette tradition
15h 25min
Brioche tressée
14 Std. 40 Min
Brioche à la mie filante
1 Std. 45 Min