Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de farine T45, et un peu pour fariner
- 30 g de sucre en poudre
- 5 g de sel
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 3 œufs
- 125 g de beurre ramolli, et un peu pour le moule
- farine T45, pour le plan de travail
- 1 jaune d'œuf
- 2 c. à soupe de lait
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 8979 kJ / 2151 kcal
- Protein
- 47 g
- Sacharidy
- 225 g
- Tuk
- 130 g
Alternativní recepty
Baguette tradition
15ωρ. 25 λεπτ.
Briochettes parisiennes
4h 5min
Petits pains au lait et sucre perlé
3h 25min
Baguette viennoise
2h 30 min
Brioche tressée
14h 40min
Brioche extra crémeuse
2j 15 menit
Pain de mie moelleux
4 Std. 15 Min
Brioche feuilletée
5h
Pâte à pizza italienne
2u. 5min
Brioche feuilletée tressée
17h 45min
Brioche butchy à partager
3 godz. 50 min
Chouquettes du goûter
35 min