Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de lait, et un peu pour la dorure
- 100 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 50 g de sucre en poudre
- 25 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- beurre, pour le plat
- 500 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 2 œufs
- 1 c. à café de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 683 kJ / 161.2 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Sacharidy
- 26.5 g
- Tuk
- 3.8 g
- Nasycený tuk
- 1.9 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 127.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brioche butchy à partager
3 godz. 50 min
Viennoises au chocolat
2 Std. 50 Min
Briochettes aux pépites de chocolat
4h
Pains au chocolat express
2h 45min
Pains au lait et pépites de chocolat
3h 30min
Baguette viennoise
2 godz. 30 min
Pain de mie moelleux
4ωρ. 15 λεπτ.
Couronnes de Pâques
3h 45min
Petits pains au lait et sucre perlé
3h 25min
Pain au miel et aux flocons d'avoine
3 godz. 20 min
Pain sucré
1 godz. 30 min
Brioche de Jeanne
4ωρ. 15 λεπτ.