Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de lait, et un peu pour la dorure
- 100 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 50 g de sucre en poudre
- 25 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- beurre, pour le plat
- 500 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 2 œufs
- 1 c. à café de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 683 kJ / 161.2 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Sacharidy
- 26.5 g
- Tuk
- 3.8 g
- Nasycený tuk
- 1.9 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 127.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pain au miel et aux flocons d'avoine
3h 20min
Petits pains au lait et sucre perlé
3h 25 min.
Pain cocotte
2h 20min
Baguette viennoise
2h 30 min
Pains au chocolat express
2 Std. 45 Min
Pain Cocotte
3h
Pain de mie moelleux
4 Std. 15 Min
Pain de campagne en cocotte
2h 10min
Pains au lait et pépites de chocolat
3h 30min
Viennoises au chocolat
2 Std. 50 Min
Brioche de Jeanne
4 Std. 15 Min
Brioche butchy à partager
3u. 50min