![Hongos con epazote Hongos con epazote](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/07A30717-9A55-4748-9450-B65FD6E2E50F/Derivates/BEC1425B-74B5-47EB-A164-5367D3AE2F52.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de epazote, solamente las hojas
- 40 g de echalots
- 3 dientes de ajo, pelados
- 30 g de aceite de oliva
- 225 g de champiñones, fileteados
- 225 g de hongos cremini, fileteados
- 250 g de setas, separadas
- 40 g de mantequilla
- 1 cdita de sal
- ¼ cdita de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 823 kJ / 196 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa de jitomate
35 Min
Sopa de setas
35 Min
Huauzontles en caldillo de jitomate
50 Min
Ensalada de nopales
20 Min
Sopa de nopales
45 Min
Salsa de jitomate
40 Min
Taquitos de huitlacoche
25 Min
Verduras blanqueadas
1u.
Puré de jitomate básico
35 Min
Quesadillas de flor de calabaza y queso
30 Min
Tinga de setas
25 Min
Guarnición de calabacitas con elote
30 Min