Zařízení & příslušenství
Saltear 200 g de cebola e alho
Příprava 10min.
Celkový 20min.
1 dose
Suroviny
-
azeite20 g
-
dentes de alho cortados ao meio2 - 3
-
200 g cebola roxa, cortada em fatiascebola cortada em fatias200 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 dose
Sodík
20 mg
Protein
3 g
Kalorie
1031 kJ /
246 kcal
Tuk
20 g
Vláknina
3.8 g
Nasycený tuk
3 g
Sacharidy
13 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Refogados
12 recepty/-ů
Portugalsko
Portugalsko
Mohlo by se vám také líbit...
Saltear mistura de legumes
30min.
Saltear mistura de legumes para sopa ou guisados
25min.
Saltear 300 g de cogumelos frescos
25min.
Saltear carne de vaca em tiras
15min.
Saltear 200 g de alho-francês
20min.
Refogar 350 g de chalota
25min.
Refogar 250 g de chalota
25min.
Refogar 200 g de cebola e alho
20min.
Refogar 200 g de cebola
25min.
Refogar 200-300 g de cebola
20min.
Saltear 300 g de cebola
20min.
Saltear 200 g de cebola
20min.