Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g azeite
- 2 - 3 dentes de alho cortados ao meio
-
200
g cebola cortada em fatias
nebo 200 g cebola roxa cortada em fatias
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1031 kJ / 246 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 20 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Saltear mistura de legumes
30 min
Saltear mistura de legumes para sopa ou guisados
25 min
Refogar 350 g de chalota
25 min
Refogar 250 g de chalota
25 min
Refogar 200 g de cebola
25 min
Saltear 200 g de alho-francês
20min
Saltear 300 g de cebola
20min
Saltear pimento vermelho com cebola
25 min
Refogar 200 g de cebola e alho
20min
Refogar 200-300 g de cebola
20min
Saltear 200 g de cenoura em palitos
15min
Saltear 200 g de cebola
20min