Zařízení & příslušenství
Refogar 350 g de chalota
Příprava 10min.
Celkový 25min.
1 dose
Suroviny
-
10 g azeiteóleo vegetal10 g
-
manteiga10 g
-
chalota cortada em metades longitudinalmente350 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 dose
Sodík
45 mg
Protein
5 g
Kalorie
1194 kJ /
285 kcal
Tuk
24 g
Vláknina
5.1 g
Nasycený tuk
9 g
Sacharidy
12 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Refogados
12 recepty/-ů
Portugalsko
Portugalsko
Mohlo by se vám také líbit...
Arroz carolino com refogado de alho
40min.
Arroz basmati
35min.
Arroz agulha
35min.
Saltear 200 g de alho-francês
20min.
Refogar 250 g de chalota
25min.
Refogar 200 g de cebola e alho
20min.
Saltear 200 g de cebola e alho
20min.
Refogar 200 g de cebola
25min.
Refogar 200-300 g de cebola
20min.
Saltear 300 g de cebola
20min.
Saltear 200 g de cebola
20min.
Ninhos de esparguete com almôndegas de lentilhas
1hod. 5min.