Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 bifes de lombo de vaca (200 g cada, 3 cm de espessura aprox.)
- ½ c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 30 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- 40 g chalota
- 70 g manteiga cortada em pedaços, mais 1 c. de sopa p/ selar
- 80 g vinho Marsala
- 200 g água
- ¼ cubo de caldo de carne
- 600 g batata-doce cortada em pedaços (2-3 cm aprox.)
- 100 g natas, min. 30% de gordura
- 1 c. chá de pimenta verde em conserva, escorrida
- 1 - 2 c. sopa de molho de soja
- ½ c. chá de gengibre em pó
- ½ c. chá de alho em pó
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2770 kJ / 660 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 31 g
- Nasycený tuk
- 18 g
- Vláknina
- 4.9 g
- Sodík
- 891 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmão com funcho e salada de maçã
1 Std. 20 Min
Arroz negro com lulas e camarão
1 Std. 40 Min
Tártaro de salmão com ovo e abacate
45 Min
Purê de batata doce e leite de coco
50 Min
Peito de pato com molho de laranja
2 Std. 20 Min
Poke havaiano
45 Min
Bacalhau em sous-vide com esmagada de batata
1 Std. 50 Min
Bife Wellington
50 Min
Lombinho de porco com bacon e manteiga fumada
1 Std. 45 Min
Pato confitado
20 Std.
Atum braseado com puré de cenoura e legumes ao vapor
50 Min
Molho de cogumelos e vinho branco
30 Min