Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g de lentejas pardinas
- 100 g de cebolla en trozos
- 70 g de zanahoria en trozos
- 1 diente de ajo
- 30 g de apio en trozos
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 1200 g de agua caliente
- 1 cucharadita de sal
- 200 g de judías blancas cocidas (en conserva), aclaradas y escurridas
- 150 g de tomates pera en dados
- 1 cucharadita de pimienta negra molida
- ½ cucharadita de tomillo seco
- 2 cucharaditas de orégano seco
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1142 kJ / 274 kcal
- Protein
- 15.1 g
- Sacharidy
- 34.4 g
- Tuk
- 8.3 g
- Vláknina
- 9.5 g
Alternativní recepty
Patatas guisadas con huevos
45 min
Alubias con tomate y cúrcuma
30 min
Alubias con bacalao
30 min
Guiso de garbanzos con verduras
45 min
Guiso de alubias blancas con acelgas y maíz
45 min
Guiso de pechuga de pollo, patatas y judías blancas
35 min
Potaje de verduras, pasta y alubias rojas
1h
Garbanzos al estilo del Alentejo
30 min
Guiso de invierno
40 min
Guiso de judías blancas con acelgas y maíz para dos
45 min
Potaje con garbanzos
35 min
Judías blancas con espinacas al azafrán
25 min