Berenjenas rellenas de espinacas y atún

Berenjenas rellenas de espinacas y atún

4.1 361 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 50min.
4 raciones

Suroviny

  • 2 berenjenas
  • 500 g de agua
  • 3 pellizco de sal
  • 2 dientes de ajo
  • 150 g de cebolla en cuartos
  • 50 g de aceite de oliva
  • 300 g de hojas de espinaca frescas
  • 1 pellizco de pimienta molida
  • 2 huevos
  • 1 cucharadita de maicena
  • 2 latas de atún en aceite escurrido (140 g)
  • 50 g de queso rallado

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Protein 20.2 g
Kalorie 1360 kJ / 325 kcal
Tuk 23.44 g
Vláknina 4.56 g
Sacharidy 8.39 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...