![Acelgas en adobillo Acelgas en adobillo](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FA5510DC-C708-4DEA-8028-283E673A83C1/Derivates/F73E7228-03E7-486F-9876-9F4AC88C5373.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de agua
- 2 huevos
- 1000 g de acelgas cortadas en trozos
- 3 dientes de ajo
- ½ cucharadita de pimienta negra en grano
- ½ cucharadita de sal
- 50 g de miga de pan blanco
- 70 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de pimentón
- 2 cucharadas de vinagre
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1207 kJ / 289 kcal
- Protein
- 10.31 g
- Sacharidy
- 13.65 g
- Tuk
- 21.43 g
- Vláknina
- 3.01 g
Alternativní recepty
Alcachofas al limón
40 min
Salteado de repollo y calabaza
15 min
Repollo con pimientos, champiñones y pipas
30 min
Acelgas con bechamel
50min
Repollo con calabacín, pimiento y jamón
45 min
Habas tiernas rehogadas
30 min
Repollo salteado
25 min
Acelgas con tomate
30 min
Acelgas y ajetes con huevos
40 min
Acelgas con patatas
45 min
Pencas de acelga con beicon y nueces
30 min
Espinacas con patatas
30 min