
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de agua
- 2 huevos
- 1000 g de acelgas cortadas en trozos
- 3 dientes de ajo
- ½ cucharadita de pimienta negra en grano
- ½ cucharadita de sal
- 50 g de miga de pan blanco
- 70 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de pimentón
- 2 cucharadas de vinagre
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 289 kcal / 1207 kJ
- Protein
- 10.31 g
- Tuk
- 21.43 g
- Sacharidy
- 13.65 g
- Vláknina
- 3.01 g
Alternativní recepty
Berenjenas al ajillo
50min
Habas tiernas rehogadas
30min
Papillote de pencas de acelga
30min
Repollo con pimientos, champiñones y pipas
30min
Coles de Bruselas a la mostaza
20min
Salteado de repollo y calabaza
15min
Coliflor al vapor con salsa de mantequilla y alcaparras
50min
Acelgas con tomate
30min
Acelgas con patatas
45min
Repollo salteado
25min
Espinacas con patatas
30min
Pencas de acelga con beicon y nueces
30min