Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de agua
- 2 huevos
- 1000 g de acelgas cortadas en trozos
- 3 dientes de ajo
- ½ cucharadita de pimienta negra en grano
- ½ cucharadita de sal
- 50 g de miga de pan blanco
- 70 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de pimentón
- 2 cucharadas de vinagre
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1207 kJ / 289 kcal
- Protein
- 10.31 g
- Sacharidy
- 13.65 g
- Tuk
- 21.43 g
- Vláknina
- 3.01 g
Alternativní recepty
Acelgas y ajetes con huevos
40 Min
Pencas de acelga con beicon y nueces
30 Min
Repollo salteado
25 Min
Acelgas con bechamel
50 Min
Repollo con calabacín, pimiento y jamón
45 Min
Repollo con pimientos, champiñones y pipas
30 Min
Habas tiernas rehogadas
30 Min
Acelgas con patatas
45 Min
Acelgas con tomate
30 Min
Salteado de repollo y calabaza
15 Min
Coliflor al vapor con salsa de mantequilla y alcaparras
50 Min
Espinacas con patatas
30 Min