Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1850 g di acqua + q.b. per immergere il sacchetto
- 12 gamberi crudi di media grandezza, sgusciati e devenati (circa 180 g) (v. Consigli)
- ¼ di cucchiaino di sale
- 25 g di peperone rosso, a strisce sottili (2 mm x 5 cm)
- 110 g di ananas fresco, a pezzi
- acqua, q.b. per immergere il sacchetto
-
1
cucchiaino raso di acido ascorbico
nebo 30 g di succo di limone, spremuto fresco (mezzo limone) - 1 spicchio di aglio
- ½ cucchiaino di zenzero fresco, grattugiato
- ¼ di peperoncino rosso piccante fresco, privato dei semi, a pezzi
- 10 g di olio vegetale
- 20 g di zucchero grezzo di canna
- 15 g di aceto di riso
- 30 g di salsa di soia
- 1 ½ cucchiaino di amido di mais (maizena)
- 1 cucchiaio di foglie di coriandolo, fresche, tritate grossolanamente
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 903 kJ / 216 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 20.5 g
- Tuk
- 6.5 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mousse al cioccolato
3h 20 min
Marzapane
1h 10 min
Zabaglione
15min
Pulled pork alle mele
8hod. 20min
Burro
Žádné hodnocení
Lasagne classiche
2j 5 menit
Crème caramel al cioccolato
1j 30 menit
Mousse al cioccolato fondente e caramello
4j 30 menit
Vongole alla marinara
30 min
Mele con zabaione al sidro
40 min
Piccoli flan al formaggio di capra e porri con salsa allo yogurt
45 Min
Meringhe
2j