Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1850 g di acqua + q.b. per immergere il sacchetto
- 12 gamberi crudi di media grandezza, sgusciati e devenati (circa 180 g) (v. Consigli)
- ¼ di cucchiaino di sale
- 25 g di peperone rosso, a strisce sottili (2 mm x 5 cm)
- 110 g di ananas fresco, a pezzi
- acqua, q.b. per immergere il sacchetto
-
1
cucchiaino raso di acido ascorbico
nebo 30 g di succo di limone, spremuto fresco (mezzo limone) - 1 spicchio di aglio
- ½ cucchiaino di zenzero fresco, grattugiato
- ¼ di peperoncino rosso piccante fresco, privato dei semi, a pezzi
- 10 g di olio vegetale
- 20 g di zucchero grezzo di canna
- 15 g di aceto di riso
- 30 g di salsa di soia
- 1 ½ cucchiaino di amido di mais (maizena)
- 1 cucchiaio di foglie di coriandolo, fresche, tritate grossolanamente
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 903 kJ / 216 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 20.5 g
- Tuk
- 6.5 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Linguine al salmone e vodka
20 Min
Aqua d'orzo con albicocca e zenzero
1 godz. 25 min
Spaghetti alla carbonara
35 Min
Baguette
4 Std.
Pennette allo zafferano e gamberetti
40 Min
Risotto alla parmigiana
30 min
Zabaione
15 Min
Maionese
10 Min
Meringhe dell'Emmental
2 godz. 15 min
Budini al cocco al vapore
Keine Bewertungen
Budino proteico
6h 35min
Frittata solo albumi
35 Min