Profiterolky se šlehačkovo-limetkovým krémem
TM5 TM31 TM6

Profiterolky se šlehačkovo-limetkovým krémem

5.0 (8 hodnocení)

Suroviny

Profiterolky

  • 150 gramů vody
  • 80 gramů másla, změklého
  • 1 špetka soli
  • 2 čajové lžičky krupicového cukru
  • 120 gramů hladké mouky
  • 3 vejce, střední (53–63 gramů)

Šlehačkovo-limetková náplň

  • 80 gramů krupicového cukru
  • limetková kůra, na tenké plátky, oloupaná z 1 limetky
  • 300 gramů čerstvého sýra (nejlépe Philadelphia®)
  • 300 gramů smetany ke šlehání, 40 % tuku, vychlazené
  • 500 gramů jahod, na tenké plátky

Nutriční hodnoty
na 1 porce
Kalorie
1370 kJ / 328 kcal
Protein
8.4 g
Sacharidy
23.7 g
Tuk
21.6 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty