Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Profiterolky
- 150 gramů vody
- 2 čajové lžičky krupicového cukru
- 80 gramů másla, změklého
- 1 špetka soli
- 120 gramů hladké mouky
- 3 vejce, střední (53–63 gramů)
Šlehačkovo-limetková náplň
- 80 gramů krupicového cukru
- limetkovou kůru, na tenké plátky, oloupaná z 1 limetky
- 300 gramů čerstvého sýra (nejlépe Philadelphia®)
- 300 gramů smetany ke šlehání, 30 % až 40 % tuku,vychlazené
- 500 gramů jahod, na tenké plátky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1370 kJ / 328 kcal
- Protein
- 8.4 g
- Sacharidy
- 23.7 g
- Tuk
- 21.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Malinové makronky
26 Std.
Galetka s třešněmi
1u. 25min
Pistáciové tartaletky s ricottou a borůvkami
2h 30min
Vrstvený chléb s bazalkovým pestem
2h 30min
Podmáslové brownies s karamelovým krémem a lískovými ořechy
2h
Věnec Pavlova s malinovým coulis, fíky a granátovým jablkem
6h
Pavlova s domácím vaječným likérem
13h
Piškotový korpus
1 Std. 50 Min
Hovězí hamburger se sýrovým srdcem
45 min
Piškotový korpus (bez lepku)
1h 30min
Muffiny s lesním ovocem a mascarponovým krémem
1 godz. 35 min
Koblihy
1h 30min