Profiterolky se šlehačkovo-limetkovým krémem

Profiterolky se šlehačkovo-limetkovým krémem

5.0 9 hodnocení
Příprava 35min.
Celkový 1hod. 10min.
9 porcí

Suroviny

Profiterolky
  • 150 gramů vody
  • 2 čajové lžičky krupicového cukru
  • 80 gramů másla změklého
  • 1 špetka soli
  • 120 gramů hladké mouky
  • 3 vejce střední (53–63 gramů)
Šlehačkovo-limetková náplň
  • 80 gramů krupicového cukru
  • limetková kůra na tenké plátky, oloupaná z 1 limetky
  • 300 gramů čerstvého sýra (nejlépe Philadelphia®)
  • 300 gramů smetany ke šlehání, 30 % až 40 % tuku vychlazené
  • 500 gramů jahod na tenké plátky

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porce

Protein 8.4 g
Kalorie 1370 kJ / 328 kcal
Tuk 21.6 g
Sacharidy 23.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...