Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ovocný moučník
- 600 gramů jahod, napůl
- 300 gramů různého bobulového ovoce, čerstvého (např. borůvek, ostružin atd.)
- 250 gramů malin
- 380 gramů hnědého cukru, světlého
- 10 - 15 plátků bílého chleba, toastového, bez kůrky, na čtverečky a trojúhelníky (cca 400 gramů)
Chantilly krém
- 400 gramů smetany ke šlehání, 40 % tuku, chlazené
- 5 - 8 kapek citrónové šťávy, dle chuti
- 1 polévková lžíce moučkového cukru
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2150.4 kJ / 512 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 77 g
- Tuk
- 20.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Anglický vanilkový krém Custard
10min
Rybí rolky s houbovou náplní
Ninguna valoración
Kuřecí salát s mátovou vinaigrette
1h
Čokoládový srnční hřbet
2h
Pikantní kořeněná granola
1h 35 min.
Biskupský mandlový chlebíček s olivami a sušenými rajčaty (bez laktózy)
Ninguna valoración
Nanuk v sušence
6u. 40min
Teplý zeleninový salát, máslová pěna a krusta z bílé veky
35 min
Mandlovo-vanilkový dort
2h
Brazilský dezert quindim
30 min
Karibské pomalu dušené jehněčí s rýží
9h 15min
Špenátová roláda s uzeným lososem
50 min