Zařízení & příslušenství
Letní ovocný moučník s chantilly krémem
Příprava 15min.
Celkový 8hod. 30min.
8 porcí
Suroviny
Ovocný moučník
-
600 gramů jahod napůl
-
300 gramů různého bobulového ovoce, čerstvého (např. borůvek, ostružin atd.)
-
250 gramů malin
-
380 gramů hnědého cukru, světlého
-
10 - 15 plátků bílého chleba, toastového bez kůrky, na čtverečky a trojúhelníky (cca 400 gramů)
Chantilly krém
-
400 gramů smetany ke šlehání 40 % tuku, chlazené
-
5 - 8 kapek citrónové šťávy dle chuti
-
1 polévková lžíce moučkového cukru
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
6 g
Kalorie
2150.4 kJ /
512 kcal
Tuk
20.3 g
Sacharidy
77 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Letní bobule
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Čokoládovo-kaštanový cheesecake
1hod. 45min.
Hruška plněná medovou směsí s mandlemi
40min.
Budha bowl salát se zelenou čočkou a chřestem
50min.
Jahodová terina s bílou čokoládou
24hod.
Vláčné čokoládové bábovičky
50min.
Jehněčí klobása
3hod. 30min.
Velikonoční čokoládový Meringue
7hod. 30min.
Thajské lososové balíčky na páře
45min.
Kaštanový koláč
50min.
Pavoučci a hádci z odpalovaného těsta
2hod.
Tiramisu pohár s křupavými mandlemi
3hod. 15min.
Tiramisu
5hod. 20min.