Zařízení & příslušenství
Profiterolky
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 15min.
18 kusů
Suroviny
Odpalované těsto
-
150 gramů vody
-
80 gramů másla na kousky
-
1 špetka soli
-
2 čajové lžičky cukru (10 gramů)
-
120 gramů hladké mouky
-
3 vejce (53-63 g každé)
Čokoládová poleva
-
250 gramů hořké čokolády (70 % kakaa) nalámané na kousky
-
40 gramů másla na kousky
-
200 gramů mléka
-
vanilková zmrzlina hotová nebo domácí
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 kus
Protein
5 g
Kalorie
1075 kJ /
257 kcal
Tuk
19 g
Vláknina
1.8 g
Sacharidy
17 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Základní kuchařka
189 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Maracujovo-čokoládová ganache
3hod. 10min.
Treska se zeleninou a rýží vařená v páře
1hod.
Citrónové hummusové noky
Žádné hodnocení
Velikonoční čokoládový Meringue
7hod. 30min.
Crème brûlée s vaječným likérem
1hod. 15min.
Krém Karamel
3hod.
Vanilková zmrzlina
12hod.
Boží milosti
30min.
Hořčicovo-balzamikový dresink
10min.
Pralinky se slaným karamelem
2hod. 15min.
Pikantní sýrové pečivo
35min.
Větrníky
1hod.