Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Odpalované těsto
- 150 gramů vody
- 80 gramů másla, na kousky
- 1 špetka soli
- 2 čajové lžičky cukru (10 gramů)
- 120 gramů hladké mouky
- 3 vejce (53-63 g každé)
Čokoládová poleva
- 250 gramů hořké čokolády (70 % kakaa), nalámané na kousky
- 40 gramů másla, na kousky
- 200 gramů mléka
- vanilková zmrzlina, hotová nebo domácí
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 1075 kJ / 257 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hrušky v červeném víně
Žádné hodnocení
Portugalské koblížky (BOLAS DE PORTUGAL)
2h 10min
Briošky – prasátka
2 Std.
Brioška
8 godz.
Zabaione
15min
Pomerančové hrudky s mákem
2h 20min
Taštičky s bramborovou-hráškovou nádivkou
Žádné hodnocení
Polévka z cukrového melounu cantaloupe se šunkou
1h 15min
Vanilková zmrzlina
12 Std.
Pralinky se slaným karamelem
2 Std. 15 Min
Crème brûlée s vaječným likérem
1h 15min
Větrníky
1h