Zařízení & příslušenství
Hrušky v páře s kořeněnou čokoládovou polevou
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 porce
Suroviny
-
400 gramů vody
-
300 - 400 gramů hrušek (cca 3-4 kusy), zralých, oloupaných, napůl, bez jádřince
-
100 gramů hořké čokolády s obsahem 50 % kakaa na kousky (2-3 cm)
-
100 gramů smetany ke šlehání, 30-40 % tuku min. 30% tuku
-
1 čajová lžička medu
-
1 ½ čajové lžičky kardamomu, mletého
-
50 gramů pistáciových oříšků, nesolených, a opečených50 gramů mandlových lupínků opečených
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
5 g
Kalorie
1480 kJ /
354 kcal
Tuk
25 g
Vláknina
5.3 g
Sacharidy
25 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Skvělá chuť
72 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Vaječné sufflé s uzeným masem
40 min
Citrónový sorbet se zeleným čajem
6 godz. 15 min
Čokoládové košíčky s arašídovým máslem
1 godz. 10 min
Topinamburové chipsy
35 min
Špaldová kaše s mrkví a zázvorem
15 min
Pistáciové mini cheesecaky s mangem
2 godz. 30 min
Jablka v páře s omáčkou sabayon
40 min
Hráškovo-zázvorová polévka a citrónový losos s brokolicí
50 min
Velikonoční holubička s mandlemi
1 godz.
Pomerančový dresink s kari
5 min
Topinamburový krém se slunečnicovými semínky
25 min
Krupicová kaše se strouhankovou posypkou
1 godz. 20 min