Zařízení & příslušenství
Hrušky v páře s kořeněnou čokoládovou polevou
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 porce
Suroviny
-
400 gramů vody
-
300 - 400 gramů hrušek (cca 3-4 kusy), zralých, oloupaných, napůl, bez jádřince
-
100 gramů tmavé čokolády, 50% kakaa na kousky (2-3 cm)
-
100 gramů smetany ke šlehání, 30-40 % tuku min. 30% tuku
-
1 čajová lžička medu
-
1 ½ čajové lžičky kardamomu, mletého
-
50 gramů pistáciových oříšků, nesolených, a opečených50 gramů mandlových lupínků opečených
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
5 g
Kalorie
1480 kJ /
354 kcal
Tuk
25 g
Vláknina
5.3 g
Sacharidy
25 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Skvělá chuť
72 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Jehněčí špízy s omáčkou charmoula a bramborami s rozmarýnem
40min.
Pomerančovo-lososový špíz s jasmínovou rýží
1hod.
Dušené mrkvové a cuketové tagliatelle
35min.
Restovaná šalotka (350 gramů)
Žádné hodnocení
Hedvábné brokolicové pyré
30min.
Zauzená ryba, bramborová pěna, loupákové máslo
1hod. 10min.
Ořechové semifreddo
8hod. 20min.
Vitello tonato
2hod.
Treska s petrželkovou krustou na zelené čočce
1hod. 35min.
Gnocchi s krevetovo-pórkovou omáčkou
25min.
Horká čokoláda (bez laktózy)
15min.
Telecí maso v omáčce s barevným pepřem
30min.