Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 gramů vody
- 300 - 400 gramů hrušek (cca 3-4 kusy), zralých, oloupaných, napůl, bez jádřince
- 100 gramů tmavé čokolády, 50% kakaa, na kousky (2-3 cm)
- 100 gramů smetany, min. 30% tuku
- 1 čajová lžička medu
- 1 ½ čajové lžičky kardamomu, mletého
- 50 gramů mandlových lupínků, opečených
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1480 kJ / 354 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 5.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Alsaský koláč flammkuchen s chřestem a citrónovým olejem
1h 20min
Cibulový koláč tarte flambée (TM6)
Žádné hodnocení
Pohankové krekry s černuchou
1h
Banány s kokosovo-skořicovou omáčkou
40 min
Jehněčí kotlety, bramborové pyré se špenátem a mátovou omáčkou
1h
Slaný koláč s tvarohem a pečenou řepou
2 Std. 30 Min
Brokolice s těstovinami a ančovičkami
25 Min
Krůtí roláda s noky z hráškového pyré
35 min
Losos s pomerančem a brokolicovým kuskusem
30 min
Mléčné bulky s datlemi
1h
Asijský salát s hovězím masem a nudlemi
1h
Rukolové pesto
5 Min