Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 330 g de harina de repostería
- 170 g de mantequilla (a temperatura ambiente) en trozos
- 80 g de azúcar glas
- 1 huevo
Compota de manzana
- 1 - 2 manzanas reineta sin piel ni semillas y en trozos (aprox. 200 g)
- 1 cucharadita de zumo de limón
- 1 cucharada de azúcar
- 1 cucharada de agua
- 1 pellizco de azúcar vainillado
Relleno
- 120 g de avellanas tostadas
- 120 g de azúcar
- 120 g de harina de repostería
- 1 huevo
Montaje y decoración
- ½ manzana cortada en láminas finas
- 12 - 16 avellanas tostadas
-
1 - 2
cucharadas de jalea de manzana para dar brillo
nebo 1 - 2 cucharadas de mermelada de albaricoque
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 2544 kJ / 608 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 73.5 g
- Tuk
- 30.5 g
- Vláknina
- 3.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mince pies
1h
Cake con corazón
4h
Florentinos
1h 15min
Carbayones
1h 25min
Cake especiado de Navidad
3h 50 min
Cake de naranja confitada y almendra
3h
Focaccia dulce de avellanas
2 Std. 45 Min
Cremadillos
3h 50 min
Financieros de albaricoque
30 min
Vallobinas
55 min
Pastel crujiente de manzana
1h 15min
Bundt cake de especias
2 Std.