Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Praliné de avellanas
- 50 g de azúcar
- 50 g de avellanas tostadas
- 10 g de leche en polvo
Gianduja
-
150
g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
nebo 150 g de chocolate con leche en trozos
Bombones
- 300 g de chocolate con leche en trozos
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 513 kJ / 122 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Sacharidy
- 12.2 g
- Tuk
- 7.5 g
- Vláknina
- 1.2 g
Alternativní recepty
Volcán de chocolate relleno de chocolate blanco
20min
Hojaldre rápido
2 Std.
Helado de stracciatella
8 Std. 15 Min
Bavaroise de chocolate con salsa de toffee al café
4 godz. 50 min
Bombones de toffee
3 Std. 15 Min
Volcán de chocolate
15min
Profiteroles
2 Std.
Bombón helado de chocolate
5hod.
Barritas de chocolate y caramelo
4 Std. 30 Min
Bombones de chocolate blanco
3h 10min
Chocolate & kumquats
40min
Pastas de nata cubiertas de chocolate
45 Min