Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Praliné de avellanas
- 50 g de azúcar
- 50 g de avellanas tostadas
- 10 g de leche en polvo
Gianduja
-
150
g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
nebo 150 g de chocolate con leche en trozos
Bombones
- 300 g de chocolate con leche en trozos
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 513 kJ / 122 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Sacharidy
- 12.2 g
- Tuk
- 7.5 g
- Vláknina
- 1.2 g
Alternativní recepty
Azúcar de vainilla
72h
Bombones de avellana, almendra y chocolate
1h 30min
Árbol de choux (Croquembouche)
2h
Volcán de chocolate
15min
Helado de chocolate
12 godz.
Helado de vainilla
12 godz.
Bombones de toffee
3u. 15min
Herraduras de mazapán
1h
Bombones de chocolate blanco
3h 10 min.
Bombón helado de chocolate
5h
Barritas de chocolate y caramelo
4 godz. 30 min
Tarta bombón de avellanas
7h