
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa madre
- 60 g de agua
- 1 pellizco de levadura de panadería deshidratada
- 100 g de harina de fuerza
Masa
- 5 g de levadura prensada fresca
- 220 g de agua
- 260 g de harina de fuerza
- 140 g de harina de repostería
- 25 g de mantequilla
- 10 g de sal
- 1 cucharadita de aceite (para untar el bol)
Montaje y cocción
- 600 g de agua
- 4 cucharadas de bicarbonato
- 1 cucharada colmada de sal en escamas (para espolvorear)
- 1 cucharada de semillas de sésamo (para espolvorear)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 226 kcal / 944 kJ
- Protein
- 5.89 g
- Tuk
- 6.38 g
- Sacharidy
- 36.21 g
- Vláknina
- 2.25 g
Alternativní recepty
Panecillos al vapor
2hod. 10min
Pan rústico de setas y pistachos
2hod. 30min
Baguette
3hod. 45min
Pan rústico
2hod.
Pan de aceitunas
3hod.
Pan de nueces
3hod. 45min
Pan integral con muesli
4hod.
Hogaza de centeno, pipas y linaza
16hod. 50min
Pan de molde con cerveza negra y mostaza a la antigua
1hod. 30min
Bagels
2hod.
Pan de molde con semillas de amapola
2hod. 10min
Pan básico
3hod. 45min