Pão rústico suíço

Pão rústico suíço

4.7 3 rating
Příprava 45min.
Celkový 25hod. 20min.
2 unidades

Suroviny

Poolish
  • água (23-25°C)
    150 g
  • fermento de padeiro fresco (1 g aprox.)
    1 pedaço pequeno
  • farinha tipo 65
    150 g
Farinha torrada
  • farinha tipo 65
    100 g
Massa principal
  • Azeite q.b. p/ untar
  • água fria, mais q.b. p/ vapor
    270 g
  • farinha de trigo integral
    50 g
  • farinha tipo 65 mais q.b. p/ povilhar
    200 g
  • fermento de padeiro fresco
    5 g
  • sal
    2 c. chá de

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 unidade

Protein 28 g
Kalorie 3677 kJ / 878 kcal
Tuk 3 g
Vláknina 10.4 g
Sacharidy 178 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...