Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Poolish
- 150 g água (23-25°C)
- 1 pedaço pequeno fermento de padeiro fresco (1 g aprox.)
- 150 g farinha tipo 65
Farinha torrada
- 100 g farinha tipo 65
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 270 g água fria, mais q.b. p/ vapor
- 50 g farinha de trigo integral
- 200 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ povilhar
- 5 g fermento de padeiro fresco
- 2 c. chá de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 3677 kJ / 878 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 178 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 10.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pão de água com massa-mãe
21h
Massa-mãe de centeio
120h 20 min
Pão rústico
2 Std.
Pãezinhos de muesli
15h 30min
Bijoux de trigo e centeio
15 Std. 20 Min
Pão pardo torcido
16 godz.
Pão Venezia
17 Std. 10 Min
Pão de lavrador
16 Std. 15 Min
Pão de mistura simples
3u. 40min
Pão duplo de centeio e espelta
Žádné hodnocení
Pão de centeio e banha
16sa 10 dk
Pão branco
15h