Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa-mãe de centeio
- 100 g água
- 10 g isco (massa-mãe de centeio) (ver dica)
- 75 g farinha de centeio tipo 130
Massa demolhada a frio
- 40 g avelã
- 30 g passas de uva
- 40 g arandos (canberries)
- 30 g sementes de girassol
- 30 g sementes de linhaça
- 50 g flocos de aveia
- 50 g flocos de espelta
- 220 g água
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 270 g água, mais q.b. p/ envolver e p/ vapor
- 10 g fermento de padeiro fresco
- 25 g mel
- 300 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 150 g farinha de espelta integral
- 2 c. chá de sal
- 15 g manteiga s/ sal
- 3 c. sopa de flocos de espelta
- 2 c. sopa de sementes de sésamo
- 1 c. sopa de sementes de linhaça
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 1218 kJ / 296 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 5.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mix para pão integral e pão
24h
Bijoux de trigo e centeio
15h 20min
Pão pardo torcido
16u.
Pão de lavrador
16h 15min
Quebra-nozes
Žádné hodnocení
Tranças de sementes de papoila
14 godz. 30 min
Pão de iogurte
14 Std. 50 Min
Pão de centeio e banha
16 godz. 10 min
Pão rústico
2 Std.
Pães de girassol e linhaça
20h 10min
Pão rústico suíço
25j 20 menit
Pão Venezia
17 godz. 10 min