
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa-mãe de centeio
- 330 g água
- 15 g isco (massa-mãe de centeio)
- 255 g farinha de centeio
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 220 g água fria
- 255 g farinha tipo 65
- 210 g farinha de centeio tipo 130, mais q.b. p/ polvilhar
- 2 ½ c. chá de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 Receita completa
- Kalorie
- 10363 kJ / 2574 kcal
- Protein
- 69 g
- Sacharidy
- 504 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 45.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pão de iogurte
14hod. 50min
Pão de centeio e banha
16hod. 10min
Pão rústico suíço
25hod. 20min
Pão Venezia
17hod. 10min
Pão de leitelho
18hod.
Massa-mãe de centeio
120hod. 20min
Bijoux de trigo e centeio
15hod. 20min
Pão de mistura de centeio e ervas
14hod. 30min
Pão de lavrador
16hod. 15min
Pão duplo de centeio e espelta
Žádné hodnocení
Nuvem de espelta
16hod. 30min
Pão branco
15hod.