Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa-mãe de centeio
- 330 g água
- 15 g isco (massa-mãe de centeio)
- 255 g farinha de centeio
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 220 g água fria
- 255 g farinha tipo 65
- 210 g farinha de centeio tipo 130, mais q.b. p/ polvilhar
- 2 ½ c. chá de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 Receita completa
- Kalorie
- 10363 kJ / 2574 kcal
- Protein
- 69 g
- Sacharidy
- 504 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 45.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pão de água com massa-mãe
21h
Massa-mãe de centeio
120h 20min
Bijoux de trigo e centeio
15u. 20min
Pão de lavrador
16 godz. 15 min
Pão de iogurte
14h 50 min
Pão de centeio e banha
16u. 10min
Massa-mãe em pó
24h
Pães de girassol e linhaça
20 Std. 10 Min
Pão de mistura de centeio sem levedura
Keine Bewertungen
Pão rústico suíço
25 Std. 20 Min
Pão Venezia
17 Std. 10 Min
Pão de mistura de centeio e ervas
14 Std. 30 Min