Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Merengue
- mantequilla, suave, la necesaria para engrasar
- 20 g de azúcar refinada
- 4 claras de huevo
- ¼ cdita de cremor tártaro (volitelně)
- 4 cdas de azúcar refinada
El roux
- 80 g de leche
- 15 g de mantequilla, a temperatura ambiente
- la ralladura de 1 naranja
- 20 g de harina de trigo
- 15 - 25 g de licor de naranja, tipo Grand Marnier
- 2 yemas de huevo
- azúcar glass, la necesaria para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2230 kJ / 531 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 103 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 126 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de flor de calabaza
30 Min
Colas de langosta con mac & cheese trufado
1h
Mermelada de chile jalapeño rojo
1h
Filete Wellington
2h 10 min
Filete relleno
40 λεπτ.
Dip de huitlacoche
4 Std.
Botana de Día de Muertos
35 Min
Daiquiri de zarzamora
10 Min
Jugo de berros
5 Min
Flor de calabaza rellenas de mousse de huitlacoche
6 godz.
Espárragos con salsa de jamiaca
40 λεπτ.
Ravioles de espinaca y requesón
40 λεπτ.