
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Merengue
- mantequilla suave, la necesaria para engrasar
- 20 g de azúcar refinada
- 4 claras de huevo
- ¼ cdita de cremor tártaro (volitelně)
- 4 cdas de azúcar refinada
El roux
- 80 g de leche
- 15 g de mantequilla a temperatura ambiente
- la ralladura de 1 naranja
- 20 g de harina de trigo
- 15 - 25 g de licor de naranja, tipo Grand Marnier
- 2 yemas de huevo
- azúcar glass la necesaria para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 531 kcal / 2230 kJ
- Protein
- 9 g
- Tuk
- 12 g
- Sacharidy
- 103 g
- Vláknina
- 1 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Sodík
- 126 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filete Wellington
14hod.
New York con salsa bernesa
45hod.
Magret de pato con salsa de soja y mirin (Hestan Cue™)
30min
Huevos poché en jitomate
30min
Mantequilla de romero y tomillo
20min
Mantequilla de ajo y echalote
10min
Ejotes con tomillo Al vacío TM6
1hod. 10min
Filete a la pimienta
20min
Sorbete de lichi
8hod.
Mazapán de almendras y cocoa
30min
Salsa holandesa
15min
Pavlovas con frutos rojos
2hod.