Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa fervida
- 125 g leite
- 25 g farinha de espelta tipo 630
Massa principal
- 245 g leite frio
- 500 g farinha de espelta tipo 630
- 1 c. chá de sal
- 10 g fermento de padeiro fresco
-
70
g açúcar mascavado
nebo 70 g açúcar amarelo - 50 g manteiga s/ sal fria cortada em pedaços, mais q.b. p/ untar
- 1 ovo p/ pincelar
- Amêndoa laminada q.b. p/ polvilhar
- Pérolas de açúcar q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 10 doses
- Kalorie
- 11442.1 kJ / 2734.7 kcal
- Protein
- 99.8 g
- Sacharidy
- 460.6 g
- Tuk
- 71.1 g
- Nasycený tuk
- 37.2 g
- Vláknina
- 58.9 g
- Sodík
- 2653.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Massa-mãe de centeio
120 godz. 20 min
Carcaças de espelta
23 godz. 40 min
Pão de batata e nozes
15h 40min
Botões doces
2h 45min
Pãezinhos de muesli
15h 30 min
Bijoux de espelta
14h 30min
Pão de iogurte
14h 50min
Nuvem de espelta
16h 30min
Pão pardo torcido
16h
Pães de cenoura e cereais
15h
Rolinhos de maçã
2 Std. 30 Min
Pão de espelta com sementes de abóbora
15óra 45p