Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa fervida
- 125 g leite
- 25 g farinha de espelta tipo 630
Massa principal
- 245 g leite frio
- 500 g farinha de espelta tipo 630
- 1 c. chá de sal
- 10 g fermento de padeiro fresco
-
70
g açúcar mascavado
nebo 70 g açúcar amarelo - 50 g manteiga s/ sal fria cortada em pedaços, mais q.b. p/ untar
- 1 ovo p/ pincelar
- Amêndoa laminada q.b. p/ polvilhar
- Pérolas de açúcar q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 10 doses
- Kalorie
- 11442.1 kJ / 2734.7 kcal
- Protein
- 99.8 g
- Sacharidy
- 460.6 g
- Tuk
- 71.1 g
- Nasycený tuk
- 37.2 g
- Vláknina
- 58.9 g
- Sodík
- 2653.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pão rústico suíço
25h 20min
Bijoux de trigo e centeio
15 Std. 20 Min
Pão de iogurte
14h 50 min.
Nuvem de espelta
16h 30 min.
Pão pardo torcido
16h
Pão de mistura simples
3 Std. 40 Min
Pães de girassol e linhaça
20hod. 10min
Pão norueguês
55 min
Pão de lavrador
16 Std. 15 Min
Pão de trigo sarraceno e centeio com sementes
2h
Broa de milho
2u. 20min
Pão branco
15h