Coroa de espelta

Coroa de espelta

4.8 12 rating
Příprava 25min.
Celkový 4hod.
10 doses

Suroviny

Massa fervida
  • leite
    125 g
  • farinha de espelta tipo 630
    25 g
Massa principal
  • leite frio
    245 g
  • farinha de espelta tipo 630
    500 g
  • sal
    1 c. chá de
  • fermento de padeiro fresco
    10 g
  • açúcar mascavado
    70 g
    70 g açúcar amarelo
  • manteiga s/ sal fria cortada em pedaços, mais q.b. p/ untar
    50 g
  • ovo p/ pincelar
    1
  • Amêndoa laminada q.b. p/ polvilhar
  • Pérolas de açúcar q.b. p/ polvilhar

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 10 doses

Sodík 2653.4 mg
Protein 99.8 g
Kalorie 11442.1 kJ / 2734.7 kcal
Tuk 71.1 g
Vláknina 58.9 g
Nasycený tuk 37.2 g
Sacharidy 460.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...