Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa fervida
- 125 g leite
- 25 g farinha de espelta tipo 630
Massa principal
- 245 g leite frio
- 500 g farinha de espelta tipo 630
- 1 c. chá de sal
- 10 g fermento de padeiro fresco
-
70
g açúcar mascavado
nebo 70 g açúcar amarelo - 50 g manteiga s/ sal fria cortada em pedaços, mais q.b. p/ untar
- 1 ovo p/ pincelar
- Amêndoa laminada q.b. p/ polvilhar
- Pérolas de açúcar q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 10 doses
- Kalorie
- 11442.1 kJ / 2734.7 kcal
- Protein
- 99.8 g
- Sacharidy
- 460.6 g
- Tuk
- 71.1 g
- Nasycený tuk
- 37.2 g
- Vláknina
- 58.9 g
- Sodík
- 2653.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bolachas crackers com descarte de massa-mãe
45 Min
Broa de milho e centeio com massa-mãe
18h
Bijoux de trigo e centeio
15h 20min
Pão pardo torcido
16hod.
Vianinhas
14h
Carcaças de espelta
23sa 40 dk
Bijoux de amendoim e cereais
3h 40min
Nuvem de espelta
16hod. 30min
Massa-mãe em pó
24 godz.
Tarte de verão com mousse de cereja
4 Std.
Pães de girassol e linhaça
20h 10min
Pão sem glúten
3h 20min