Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Azeite q.b. p/ untar
- 200 g água fria
- 200 g iogurte c/ 3,5% gordura frio
- 500 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 2 c. chá de malte em pó p/ panificação
- 5 g fermento de padeiro fresco
- 2 c. chá de sal
- Cacau em pó q.b. p/ polvilhar (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1167.3 kJ / 279 kcal
- Protein
- 9.9 g
- Sacharidy
- 53.6 g
- Tuk
- 2.3 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 681.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pão rústico suíço
25 Std. 20 Min
Carcaças de espelta
23 Std. 40 Min
Pão duplo de centeio e espelta
Žádné hodnocení
Pão mediterrânico de quark e ervas
16 Std. 40 Min
Pão pardo torcido
16h
Pão Venezia
17 Std. 10 Min
Pão de leitelho
18 Std.
Pão de mistura simples
3 Std. 40 Min
Pão de mistura de centeio e ervas
14 Std. 30 Min
Pão de especiarias
Žádné hodnocení
Pão de lavrador
16 Std. 15 Min
Pão branco
15 godz.