Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 - 280 g água (ver dica)
- 15 g fermento de padeiro fresco esfarelado
-
30
g mel
nebo 30 g açúcar amarelo - 250 g farinha tipo 65
- 250 g farinha de trigo integral
- 20 g azeite
- 20 g avelã
- 20 g noz em metades
- 80 g frutos secos variados (arandos, ameixa, figo, alperce, maçã, etc.), cortados em pedaços
- ½ c. chá de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 fatia
- Kalorie
- 523 kJ / 125 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 3 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 40 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pão de iogurte
50 min
Pão de centeio e noz
1 Std. 25 Min
Pão de mistura simples
3h 40min
Pão de especiarias
45min
Pão integral caseiro com farinha de sementes
2 Std.
Pão de noz e chocolate
1 Std. 25 Min
Pão rápido com manteiga de caju
55 Min
Pão com gérmen de trigo e passas
55 Min
Pão de trigo sarraceno e centeio com sementes
2 Std.
Pão de centeio e aveia
1 Std. 30 Min
Pão da terra
1 Std. 35 Min
Pão com sementes e aveia
5 Std. 30 Min