Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 - 280 g água (ver dica)
- 15 g fermento de padeiro fresco esfarelado
-
30
g mel
nebo 30 g açúcar amarelo - 250 g farinha tipo 65
- 250 g farinha de trigo integral
- 20 g azeite
- 20 g avelã
- 20 g noz em metades
- 80 g frutos secos variados (arandos, ameixa, figo, alperce, maçã, etc.), cortados em pedaços
- ½ c. chá de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 fatia
- Kalorie
- 523 kJ / 125 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 3 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 40 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pão de centeio e aveia
1h 30 min
Pão de centeio e noz
1h 25min
Pão de sementes de papoila, laranja e figos
2 godz.
Pão de espelta com sementes de abóbora
15hod. 45min
Pão de iogurte
50min
Pão norueguês
55min
Pão de especiarias
45min
Pão de trigo sarraceno e centeio com sementes
2 godz.
Pão da terra
1 godz. 35 min
Pão de alfarroba com alperces e amêndoa
3 godz. 15 min
Pão de alfarroba
1 godz. 35 min
Pão com sementes e aveia
5h 30 min