Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le biscuit
- 100 g de pistaches, décortiquées et non salées
- 120 g de farine de blé
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 4 œufs
- 80 g de beurre, coupé en morceaux
- 120 g de sucre en poudre
- 50 g de pâte de pistache
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
La garniture
- 200 g de framboises fraîches ou surgelées, et un peu pour la finition
- 40 g de sucre en poudre
- 1 c. à café bombée d'agar-agar
- 80 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 1603 kJ / 381 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Le rose-framboise
5h
Mille-feuille pistache-framboise
1 Std. 45 Min
Bûche roulée vanille-chocolat
2h
Galette des rois à la crème d'amande
1h 15min
Dacquoise aux framboises
2h
Bûche roulée au caramel au beurre salé et croustillant praliné
3h
Choux meringués aux fruits de la Passion
2h 45min
Tarte pascale aux fruits rouges
1h 25min
Bavarois chocolat, caramel et fruits rouges
15h
Tarte tropézienne façon paris-brest
3h
Gâteau à la vanille et aux amandes
3 Std. 30 Min
Tarte aux fruits à la crème mousseline
1h