Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La génoise (la veille)
- 4 œufs
- 120 g de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
- 1 pincée de sel
La mousse coco (la veille)
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 30 g de sucre glace maison
- 5 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille et un récipient d'eau froide)
- 300 g de lait de coco
Le montage (la veille)
- 300 g d'ananas frais, coupé en morceaux
Les décors en chocolat (le jour même)
- 150 g de chocolat, détaillé en morceaux
La meringue suisse (le jour même)
- 120 g de blancs d'œufs (3 œufs moyens)
- 120 g de sucre en poudre
- 120 g de sucre glace maison
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2497.8 kJ / 595.2 kcal
- Protein
- 10.6 g
- Sacharidy
- 76.6 g
- Tuk
- 26.8 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte fine façon cheesecake
4 godz.
Macaron tiramisu
26h
Saint-honoré citron-framboises
2h 30min
Paris-brest aux fraises
1 Std. 45 Min
Bûche chocolat-orange au cœur chocolat-noisette
13h
Crémeux au fromage blanc sur sablé breton
6 Std.
Fraisier
12 godz. 45 min
Saint-honoré - Bruno Dinel
2 Std. 20 Min
Paris-brest en bouchée
2h 35min
Bûche banane-cacahuète
4 godz.
Macarons aux fruits de la Passion
25h 45min
Macarons au citron
12h