Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1350 g de agua
-
30
g de zumo de limón
nebo 1 cucharadita rasa de ácido ascórbico (vitamina C en polvo) - 120 g de azúcar
- 2 cucharaditas de vainilla líquida
- 1 ½ cucharaditas de canela molida
- 4 peras peladas, descorazonadas y en mitades (conferencia, Williams, etc)
- 2 cucharadas de almendras laminadas tostadas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1024 kJ / 244 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 3 g
- Nasycený tuk
- 0.3 g
- Vláknina
- 5.6 g
- Sodík
- 3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmón teriyaki al vacío
1 godz. 20 min
Lemon curd (Espesar)
20min
Peras al vino tinto Cocción lenta TM6
5h
Yogur con arándanos en Varoma
13h 10 min
Terrina de conejo con ciruelas y ajo negro
34 Std.
Manzanas con sabayón de sidra
40min
Leche caliente al caramelo
50 min
Ajos confitados a las hierbas
45min
Peras al vino tinto
3 Std. 20 Min
Peras con sirope de vino tinto (Cocción lenta)
5h
Peras al vapor con salsa de chocolate y cardamomo
40min
Caramelo líquido oscuro
35min