Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa madre de trigo
- 100 g de agua
- 15 g de pie de masa
- 100 g de harina de fuerza
Masa principal
- 30 g de queso parmesano en trozos de 2-3 cm
- 250 g de cebolla en tiras de 5 mm
- 20 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- 120 g de leche (y algo más para pincelar)
- 315 g de agua
- 10 g de azúcar
- 140 g de mantequilla en trozos
- 540 g de harina de fuerza
- 1 huevo
- 1 cucharadita de sal (5 g)
- 30 g de zumo de limón
- Nutriční hodnoty
- na 1 Receta completa
- Kalorie
- 16647 kJ / 3978 kcal
- Protein
- 102.9 g
- Sacharidy
- 514.1 g
- Tuk
- 166.1 g
- Nasycený tuk
- 85.7 g
- Vláknina
- 20.9 g
- Sodík
- 2999 mg
Alternativní recepty
Bao buns de char siu con encurtido de zanahorias
4 Std.
Menú: Pan vienés. Ratatouille. Petits fours para dos
1 Std. 15 Min
Pan corsario doble
Žádné hodnocení
Pan rústico suizo (larga fermentación)
25 Std. 20 Min
Mezcla de especias para panes rústicos
5min
Caramelos de casadielles
25min
Pan a la plancha con mantequilla de ajo y perejil
30 min
Bollitos relleno de manzana y canela
3h
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15h 20min
Mantequilla cremosa de ajo
5min
Masa madre de manzana y trigo
48h 20min
Pizza con mermelada picante de fresas, jamón y rúcula
1h