Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 - 100 g de queso roquefort
- 150 g de leche
- 100 g de vino blanco
- 1 pellizco de pimienta molida
- 4 lomos de bacalao desalado (150 g c/u)
- 10 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharada rasa de maicena
- 2 cucharadas de cebollino fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1029 kJ / 246 kcal
- Protein
- 28.8 g
- Sacharidy
- 4.5 g
- Tuk
- 12.5 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pollo con salsa de queso y champiñones
25min
Berenjenas a la crema
1h
Berenjenas rellenas con pollo
45 Min
Salsa de queso de cabra
5 Min
Pollo con salsa gorgonzola
40min
Bacalao con salsa de almendras
35min
Calamares al whisky
45 Min
Salsa de queso azul
10 Min
Pollo con salsa de almendra
50min
Risotto con boletus
30 Min
Solomillo de ternera al Pedro Ximénez para dos
25min
Ensalada de endibias, palmitos y salsa roquefort
45 Min