Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 - 100 g de queso roquefort
- 150 g de leche
- 100 g de vino blanco
- 1 pellizco de pimienta molida
- 4 lomos de bacalao desalado (150 g c/u)
- 10 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharada rasa de maicena
- 2 cucharadas de cebollino fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1029 kJ / 246 kcal
- Protein
- 28.8 g
- Sacharidy
- 4.5 g
- Tuk
- 12.5 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa de queso azul
10min
Pollo con salsa de queso y champiñones
25min
Bacalao con salsa de almendras
35min
Solomillo de ternera al Pedro Ximénez para dos
25min
Salsa de Pedro Ximénez
35min
Bacalao fresco con crema de huevo
30 min
Bacalao con salsa de piñones
1 Std. 50 Min
Salsa de queso de cabra
5min
Pollo con salsa gorgonzola
40 min
Bacalao espiritual
45 min
Risotto cuatro quesos
25min
Ensalada de endibias, palmitos y salsa roquefort
45 min